خوووووووووووووووب ، بالاخره به حقمون رسیدیم و قهرمان شدیم ، دیدید گفتم SS قهرمانه !
بد بخت ذوب 4 تا خورد !
:party::party::party:
:love::love::love:
جواب خیلی ها رو نمیدم ....
Printable View
خوووووووووووووووب ، بالاخره به حقمون رسیدیم و قهرمان شدیم ، دیدید گفتم SS قهرمانه !
بد بخت ذوب 4 تا خورد !
:party::party::party:
:love::love::love:
جواب خیلی ها رو نمیدم ....
نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قبل از بازی خواب دیدم که بازی یک یک میشه ولی استقلال خدا رو شکر قهرمان شد !
به همه تبریک میگم ! :lol:
استقلال 1 - 1 الاتحاد
سرمربي جديد استقلال :
از تمام پيشکسوتان رخصت مي گيرم
دستياران خود را تا سه روز ديگر معرفي مي کنم
سرمربي جديد استقلال از تمام پيشکسوتان اين باشگاه رخصت گرفت و گفت:"به کمک تمام قديمي هاي باشگاه نيازدارم."
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عبدالصمد مرفاوي سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال به خبرنگار ورزشي برنا گفت:"مي دانم کار دشواري پيش رويم قراردارد اما با استفاده از تجربيات گذشته کارم را آغاز خواهم کرد."
وي در ادامه گفت:"از تمام پيشکسوتان باشگاه استقلال رخصت مي گيرم و اميدوارم کمک هاي آن ها شامل حالم شود."
مرفاوي افزود:"از آقاي قلعه نويي که زحمات زيادي براي استقلال کشيده نيز رخصت مي گيرم."
وي درباره دستياران خود گفت:"مشغول بررسي چند گزينه هستم که تعدادي از مربيان فصل قبل استقلال نيز در بين آنها حضور دارند؛ ظرف دو سه روز آينده دستيارانم را معرفي مي کنم."
مرفاوي درباره ليست بازيکنان استقلال گفت:"ليست نفرات مورد نياز خود را به باشگاه ارايه داده ام تا مقدمات جذب آنها فراهم شود."
وي ادامه داد:"تمرينات تيم از تاريخ 23 خرداد آغاز مي شود و بنده نيز از فردا (شنبه) در باشگاه مستقر مي شوم." مرفاوي درباره زمان بازگشت روته مولر به ايران گفت:"ايشان تا دو روز پيش در کشورمان بود اما به دليل فوت يکي از نزديکانش به آلمان رفت و به زودي به ايران بر مي گردد."
مرفاوی در گفت و گو با ایپنا:جانشین مربیان بزرگی شده ام
سرانجام پس از مذاکرات و رایزنی های فراوان عبدالصمد مرفاوی بار دیگر به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، مرفاوی پس از انتخابش به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: "جانشین مربیان بزرگی در استقلال شده ام. تلاش می کنیم که به گونه ای کار کنیم که قهرمانی فصل گذشته را تکرار کنیم."
وی ادامه داد: "شاید یکی از دلایل این انتخاب این بود که من نزدیک ترین فرد به قلعه نویی در کادر فنی بودم. افتخار می کنم مدتی دستیار قلعه نویی بوده ام. او روزهای موفقی را در استقلال داشت و من باید با تمام توانم طوری کار کنم که روزهای موفق استقلال همچنان ادامه داشته باشند."
مرفاوی در خصوص برنامه هایش افزود: "درحال حاضر روی این فکر می کنم که دستیاران را انتخاب کنم. فعلاً در حال جمع بندی هستم. روته مولر مشاور مدیرعامل و غلامحسین مظلومی مدیر تیم است. از 23 خرداد تمرینات را آغاز می کنیم. تا آن زمان چند جلسه با میدران باشگاه خواهم داشت و برنامه ها و اسامی دستیارانم را در این نشست ها ارائه خواهم کرد."
در نشست هيات مديره تصويب شد
استقلال استاندارد ايزو ميگيردخبرگزاري فارس: هيات مديره استقلال بر منطبق شدن شيوه كار باشگاه با يكي از استانداردهاي ايزو تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، جلسه هيات مديره شامگاه ديروز با حضور اعضا برگزار شد.
در اين نشست گزارشي از وضعيت تيم بر اساس تغييرات كادر فني، بازيكنان جذب شده و نفراتي كه قرارداد خود را تمديد كرده اند، ارائه شد.
هيات مديره ضمن تقدير از زحمات مديرعامل، از اقدامات انجام شده حمايت كرد و در خصوص مسائل مختلف نيز پس از بررسي، مواردي به تصويب رسيد.
در اين جلسه در خصوص جشن قهرماني بحث شد و اعضا پيشنهادهاي خود را ارائه كردند.
موضوع اسپانسر و حامي مالي تيم بزرگسالان در فصل آينده نيز يكي از نكات مطرح شده بود.
يكي از موارد مطرح در هيات مديره استقلال، تاكيد بر منطبق شدن سازمان دهي و امور اجرايي باشگاه با يكي از استانداردهاي ISO بود. مقرر شد جهت انضباط در امور اداري، مالي، پشتيباني و مديريتي در اسرع وقت الگويي مطابق استاندارد ISO براي باشگاه مشخص شود.
مقرر شد پس از مذاكره با چند شركت معتبر، يكي از آنها براي همكاري با استقلال در اين خصوص انتخاب شود.
اهداي پاداش در جشن
جشن قهرماني استقلال 13 رجب برگزار ميشودخبرگزاري فارس: مراسم قدرداني از قهرمان ليگ برتر فوتبال به زودي از سوي باشگاه برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئول فرهنگي باشگاه استقلال 13 رجب، زاد روز حضرت علي (ع) مصادف با دوشنبه 15 تير ماه را براي برگزاري جشن قهرماني در ليگ 87-88 پيشنهاد كرد. با توجه به اينكه بودجه مربوط به پاداش قهرمان نيز تامين شده، به نظر مي رسد جشن قهرماني در اين روز برگزار شود.
استقلال مذاكراتي با چند موسسه براي حمايت مالي و اجراي اين مراسم داشته است.
چنانكه پيش از اين واعظ آشتياني مديرعامل استقلال نيز تاكيد كرده، پاداش بازيكنان كه از استقلال جدا شده باشند هم محفوظ است و در جشن قهرماني اهدا خواهد شد.
کسی عکسی از مراسم اذدواج مجتبی جباری داره؟
استغفرالله این حرفا چیه میزنی !نقل قول:
================
دوستان بازی استقلال - فولاد رو تا آخر ندیدم ! (تا دقیقه 50 دیدم)
نتیجه نهایی چی شد؟!:1. (21):
با همون یک گل عنایتی تمام شد:party:نقل قول: